Jag är så trött på människor. Männis...

Jag är så trött på människor. Människor som trycker ner. Människor som förstör. Människor som bryter sina löften. Människor som ljuger och luras. Människor som inte borde få finnas, men fortfarande är lika välmående. Jag funderar ibland på om jag är psykiskt sjuk, och det är jag säkert. Vem man är beror dels på arvet och dels på uppväxten, inget av dessa känns ju särskilt lovande. När det finns människor som verkligen lider känns det så fel att en tjej som utåt sett borde vara världens lyckligaste inte vill göra någonting och knappt vet om hon orkar leva. Jag vill inte vara något jävla emo, jag säger bara som det är. Däremot, jag skulle aldrig kunna skära mig eller ta livet av mig. Även om jag skulle vilja, det finns en spärr där. Jag kan göra många korkade saker, men jag kan inte skada mig själv. Kommer bli så himla skönt när familjen är på gotland, tyvärr är Lisa hemma men jag får la dra till kompis.


Jag sitter och skriver på teknikarbetet, ...

Jag sitter och skriver på teknikarbetet, ska väl försöka lämna in det på onsdag. Eller sitter och sitter, jag ligger i sängen och hrm skriver och funderar. Det är inte så smart, för jag kommer säkert att somna snart. Snart så kan skolan bara ta sig någonstans, det är lite mer än två veckor kvar till sommarlovet, en vecka tills betygen är satta. Sista veckorna kommer vi ha brännboll mot lärarna, städa skåp, samla in böcker, lämna tillbaka nycklar, ha klassdag på låka, avslutningsmiddag, 9ornas speciella avslutning och så skolavslutning:-) Det blir väl mest flumma runt sen när betygen är satta antar jag. Denna vårterminen har gått så himla fort, tiden rinner iväg. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag kommer sakna våran klass väldigt mycket. Det var visserligen svårare i 6an, skiljas från människor man tillbringat mer än halva livet med. Livet kommer aldrig vara så bekymmerslöst som förut.


De senaste dagarna inte har varit bra för...

De senaste dagarna inte har varit bra för mig:-/ Jag har ätit massa godis, inte tränat, varit uppe jättesent och gått upp tidigt, varit iväg hela dagarna och knappt ätit någon riktig mat. Var ju på tävling igår med Shirley, just nu världens finaste häst:-) Och det säger jag trots att jag inte blev placerad. Kanonrunda i LB+5(95cm) med små svängar och felfri. Rundan i LA+5(105cm) var den bästa på väldigt väldigt länge. Nu lyckades jag klanta till det så vi fick ett stopp i grunden, men kunde lika gärna varit dubbelnolla och då hade vi vunnit. Det är så himla skönt att veta att det var ens eget fel, att kunna ta på sig skulden och veta vad det var som hände utan att blinka. Istället för att gå och undra vad gjorde jag för fel? Varför gjorde hon såhär? Känns jävligt surt att behöva sälja när hon är i sitt livs form, men jag kommer nog att växa ur henne snart. Liten duktig satsande tävlingsryttare sökes!


Är på väg hem från tävlingen i Munked...

Är på väg hem från tävlingen i Munkedal nu:-) Shirley har varit så himla duktig idag! Inga placeringar men en jättefin runda på 95cm med små svängar, en superrunda på 105cm men tyvärr ett stopp på grund av att jag klantade mig hrm. Hästen gjorde vad som förväntades av henne och mer därtill. Nu känns det som att hon skulle kunna gå riktigt bra i 110:-) Nästa tävling med Shirley är om tre veckor i Askim, men Clara ska tävla henne på lördag på Tjörnhoppet^^


Jag ska göra en ny blogg, den ska vara fi...

Jag ska göra en ny blogg, den ska vara fin och seriöst och bilder och bra design. Anledningen till att jag inte vill ha det på samma blogg är att jag inte vill dela med mig av mina privataste hemligheter till hela världen. SofiaTojjjo är en liten blogg, det känns nästan som att jag använder det som terapi, det är så skönt att skriva av sig känslor, att slippa bära på allt själv. En mer officiell blogg skulle inte kännas så, tänk om man visste att man hade 100 000 lärare varje dag, jag skulle aldrig våga skriva vad jag kände innerst inne.


Är det bara jag som saknar tiden då man ...

Är det bara jag som saknar tiden då man var liten? Inget problem var större än en söndrig barbiedocka. Det känns som om allt roligt hände på den tiden, och att det bara är problem och ledsamma saker nu. I dont wanna be stuck in the past, all I got are this photographs. Det verkar som om alla andra har gått vidare och jag vägrar släppa taget om det som hänt. Jag tänker tillbaka på dumma saker som hänt, och undrar: hur hade det gått om jag hade gjort så här istället? Jag måste verkligen fixa en design, det är så tråkigt som det är nu. Mobiluppdatering är oxå tråkigt, det är enklast för mig så;-) Om en vecka och en dag är mamma och Clara på Gotland.... Jag vill oxå dit! Och om två tre veckor åker Lisa. Fan vad orättvist asså. Men jag ska tjata på mamma, för jag vill ha moppen när dom åker^^ Enda anledningen att jag inte fått den än är att hon är rädd att jag ska rymma hemifrån då(!)


Asså shit vad fint det är med allt det g...

Asså shit vad fint det är med allt det gröna:-) Ska snart tvätta Shirley, vi tävlar ju i Dingle imorn. Bästaste Ella ska med som hästskötare och mentalt störd haha XD Jag hoppas att det kommer gå riktigt bra imorn, verkligen! Och om det gör det, då kan jag ju alltid tjata på mamma att jag vill ha min moppe NU! Det är väl meningen att Shirley ska säljas snart, men det känns lite sorgligt eftersom hon är så himla bra nu...<3


PLUGG:/

Okej nu ska jag plugga och skriva arbeten. Nu ska jag verkligen göra det. NU. Vänta tio minuter..... Så händer ingenting. Fan jag behöver en jävla stor spark i röven för att göra något:(

Nu så har jag hoppat med Jorieke^^ Det gi...

Nu så har jag hoppat med Jorieke^^ Det gick kanske inte så jävla bra, men betydligt bättre än hos Marina då hon bara skenade runt. Hon är 9 år gammal, men beter sig som en 5 åring. Hon var riden i 1,5 år innan jag fick henne, av en dressyrtränare som äger halva numera. Jag har snart haft henne i 3 år, hon var inte hoppad innan alls så allt har hon lärt sig här. Nu så går hon LB(1m), men under tiden jag har haft henne har hon brutit griffelbenet på höger bakben 2ggr, i vilket fall, utan den senaste skadan hade hon säkert varit etablerad i LA(110cm), men jag hoppas att vi ska starta några LAer i år. Sommaren/hösten 2009 tyckte jag att det lossnade lite för oss och började gå bättre, så det var riktigt synd med skadan. Vi tänkte ju redan från början att jag skulle rida sm på henne och sedan sälja henne när jag är 18. Hon är en väldigt knepig häst, men jag hoppas att hon ska bli bra, kapaciteten finns då.


Jag funderar allvarligt på att göra en b...

Jag funderar allvarligt på att göra en blogg till. I den här kommer jag fortfarande skriva om känslor och tankar, det är som terapi att få skriva av sig ibland. Vet inte om jag kommer uppdatera lika ofta då. I den nya bloggen kommer jag skriva om hästar. Hästar i mängder. Jag satt och läste några hästbloggar igår, och tänkte: Asså om dom här små fjortisarna kan sitta och skriva om massa saker dom inte förstår sig på, så kan väl jag? Jag har ridit sen jag var tre år, haft egna hästar sen jag var åtta och tävlat till och med sm-nivå, så jag tror det skulle bli intressant läsning:-) Framför allt så här jag väl många kul hästhistorier att berätta;-) Jag ska tjata på mamma och se om vi kan byta ut våran stationära dator mot den bärbara så att man får internetåtkomst på den istället! Då skulle jag kunna lägga upp bilder, filmer och massa kul:-) puss och kram<3


Hej bloggen:-) Torsdagar på min skola är...

Hej bloggen:-) Torsdagar på min skola är nog de värsta och jobbigaste dagarna.... 4 lektioner innan lunch och så 3 efter. Sista är en seg spanskalektion på 50 minuter. Idag kände jag mig ganska fin faktiskt:-) Svarta stretchbyxor, mörkblåa tygskor, blekblå långärmad t-shirt, jeansläcka och vit sjal:D Hade gärna lagt upp bilder, men sånt funkar inte på våran gamla dator.__. Var lite sen till skolan imorse och tyckte det var så pinsamt, eftersom jag kommit minst tio minuter för sent till alla morgonlektioner denna veckan, så jag satte mig i en korridor och pluggade inför NO-provet imorgon. Jag måste fan sluta skolka och komma försent:-/ Idag på skolan upptäcktes tre nya superstjärnor: Oliver, Oscar och Linus, jag hade ingen aning om att dom kunde sjunga. Dom ha faktiskt jätteduktiga:-) När Oscar sjunger Tears in heaven ryser man, och dom gör den så fint tillsammans, skolavslutningens höjdpunkt nummer ett?


Ligger på studsmattan vid stallet och ste...

Ligger på studsmattan vid stallet och steker, ska snart dra hem och plugga urk... Jag vet inte vad det är med mig haha, jag gick upp tio över sex imorse bara för att kunna äta frukost med Lisa, hon hade bakat scones haha XD Och för att hinna ut och gå en halvtimma innan skolan:o Och igår kväll gick jag frivilligt ut och sprang 3km och tyckte det var skönt! Okej jag var inte helt otränad innan, bara totalt ointresserad av träning. Seriöst jag släpade mig runt 3km i skolan enbart på vilja på 16minuter. Men nu är det slut med det haha XD Lite konstigt att jag fortfarande har kvar mina armmuskler och kan spänna mig som hulken:-)


Min nya livsstil börjar ge resultat- kän...

Min nya livsstil börjar ge resultat- känns det som i alla fall. Och jag har typ hållt på och tränat i 2 veckor, maten har jag tänkt på i en vecka. Att man helt plötsligt tycker det är jätteskönt att ut och springa några kilometer på kvällen, helt allvarligt överväger att gå upp tidigare på morgonen för att hinna med en snabb promenad innan skolan, faktiskt inte är sugen på godis och klarar att stå emot. Jag mår så himla mycket bättre nu, och jag känner att jag skulle bli så himla mycket lyckligare om jag tappade några få kg och blev lite mer vältränad. Jag vet att vissa av mina kompisar är oroliga för mig, dom tycker jag är perfekt som jag är(vilket inte är sant) och tror att jag ska bli anorektiker. Det är inte det det handlar om. Jag älskar mat, och jag skulle aldrig aldrig aldrig kunna svälta mig själv. Jag bara försöker bli lite mer som jag var förut, vältränad.


Nu har jag levt lite nyttigare än jag gjo...

Nu har jag levt lite nyttigare än jag gjort på länge- i typ en vecka:-) När jag var ute och sprang igår kväll så kändes det faktiskt som om det redan gett resultat haha... Eller om det var att jag har Rihannas nyaste album Rated R på mp3, vilket är grymt bra träningsmusik:D puss och kram till er alla<3


Fler läsare?:)

Det känns som om jag har fått lite fler läsare?:D kan inte alla människor lägga en kommentar bara?^^ puss och kram<3




Nu så är jag ute och går, på väg till...

Nu så är jag ute och går, på väg till stallet för att ta in hästarna och kvällsfodra. Jag fick så himla ont i ryggen innan andra klassen, och det blev värre nu på kvällen. Jag har legat typ en timma på värmedyna så det känns lite bättre i alla fall. Jag vet inte om ryggen blir bättre eller sämre av att jag rör på mig, men resten av kroppen mår ju bra av det:-) Det är ganska löjligt, om jag inte ska rida, till skolan eller till stranden, så har jag absolut ingen aning om vad jag ska ta på mig^^ Två saker som jag alltid har på mig är mp3n och mobilen haha:-)


Är på väg hem från stallet nu:-) Tävl...

Är på väg hem från stallet nu:-) Tävlingen gick bra, felfri och en 4e plats i LB(90cm), och så fick jag något stilpris med haha. En rivning i LA(1m), men hon var superfin, första riktiga tävlingen sen slutet på augusti:-) Något som var riktigt bra också var att vi lyckades hålla henne på perfekt humör och supertaggad till båda klasserna, trots att det tog så lång tid och var så varmt. Nästa tävling med Shirley är nästa helg då vi ska till Munkedal och hoppa 95 och 105cm:-) Det känns synd att tänka på att sälja henne nu när hon går så himla bra... Även Jorieke ska gå nästa helg. Det är bohuscupen på troya, det ska bli intressant att se hur detta går haha;-)


Cyklar till stallet nu, det är ju bättre...

Cyklar till stallet nu, det är ju bättre väder än igår i alla fall, för det blåser lite grann:-) Det tar nog inte tillräckligt lång tid för att man ska hinna sola, så jag tog inte med mig några shorts. Jag får koncentrera mig på att inte bränna mig för mycket i ansiktet:-p Som min smarta storasyster gjorde igår: först på tävling i massa timmar och sen ligga ute i våran trädgård och steka, det är väl klart att man bränner sig då eller? Och utan solskydd såklart... Hon såg fan värre ut än jag gjorde i onsdags:o Men det är så gött att det är sommarväder nu, för det är flera veckor kvar till sommarlovet och när det börjar så kommer man vara jättebrun redan :D


Tio i tolv, det är nog det senaste jag ha...

Tio i tolv, det är nog det senaste jag har gått och lagt mig kvällen innan en tävling:o Inte somnat såklart, men gått in på mitt rum och släckt lampan hehe. I och för sig så börjar det kl 9 imorn och det var en kvart att köra och jag ska inte rida första klassen, men ändå, mamma brukar vara väldigt noga med att jag ska gå och lägga mig absolut senast 22 om jag ska tävla nästa dag. Vad nu det ska tjäna till, jag brukar ändå inte somna förräns runt ett. Och hon verkade inte bry sig särskilt mycket om att jag lullade omkring:o Tur att klockan vid tv:n inte visade någon tid, så hon inte visste vad klockan var Hahaha XD puss och kram


Hade tänkt klippa mig idag oxå, men jag ...

Hade tänkt klippa mig idag oxå, men jag orkade inte cykla till Betsy. I och för sig tror jag inte dom var hemma ändå. Jaja jag får ta det en annan dag. Nu är det i alla fall bestämt att jag ska avfärga håret innan skolavslutningen:-) Funderar på att slinga eller tona det med. I så fall blir det mörkare brunt eller guldigare:-p Men jag vet inte, mamma tycker inte mörkare i alla fall och jag skulle nog helst ha guldigt. Det blir fint till sommaren med. Anledningen till att jag måste avfärga håret är att vi har så mycket järn i vattnet hemma och håret blir då av någon anledning grönaktigt. Annars kanske jag skulle varit blond eller haft blonda slingor, men om jag skulle göra det nu skulle håret bli helt jävla grönt. Nejtack säger jag bara!


Gött att det första man äter på hela d...

Gött att det första man äter på hela dagen är en supergod och kall glass på väg hem från stranden:-) I och med att jag vaknade så sent, kvart i tolv, så var jag inte alls hungrig. Och så var det så varmt och fint väder. Gick upp och satte mig vid datorn och skrev lite på hemkunskapsmotivationen och kollade på facebook om någon skulle med till stranden, men jag hittade inga kul människor så jag drog dit själv, tänkte att det är säkert någon där. Och det var det, typ Nellie, Cecilia, Freddie, Elias, Erik och massa andra människor. Var inte där så länge, typ en och en halv timme för jag var tvungen att dra till stallet och börja fixa, ska ju tävla imorn:-) Hoppas bara att det inte är lika jävla varmt som idag, i så fall blir det rena helvetet att vara vid en sandig paddock:-/ Aja nu ska jag börja fixa i stallet och rida och så haha:-p


Är ute och går, ska kolla till hästarna...

Är ute och går, ska kolla till hästarna så dom har vatten, sen så bär det nog av mot låka:-) Ingen svarar typ på facebook och sånt, så jag drar dit själv. Det är säkert några kul människor där, annars får jag väl bada själv haha;-) Och idag så känner jag inte av brännan från senast, dags att sola igen alltså:D Jag tycker faktiskt synd om alla som är på valsäng idag och tävlar, fy fan att göra det i sån här värme :o Jag ska tävla där imorn och då får vi hoppas att det inte är lika jävla varmt, Shirley skulle inte palla 5 minuter ju haha XD puss och kram


När jag lyssnar på min stora idol Michae...

När jag lyssnar på min stora idol Michael Jackson så förstår jag mer varje gång. Det spelar ingen roll att han är död, hans musik gör honom odödlig, han kommer alltid leva genom den. Världen måste inte vara svart eller vit, den kan vara både och. Man kan tro på en världsfred eller vad som helst, allt är möjligt, musiken inger hopp. Den är sprudlande glad samtidigt som den är depressiv. Världen är en fantastisk plats med mycket dåliga saker som han ville göra vacker igen. Det finns människor det bara finns en av, och MJ var en sådan. Han blev bara 50år men hans själv var uråldrig, "and our spirits never die".


Sitter i bilen på väg hem från skärham...

Sitter i bilen på väg hem från skärhamn, har hopptränat. Jorieke hoppade för första gången sen nyår, hon var väldigt på och gick knappt att stanna. Vi hoppade mest smått men hon backade av lite bättre när vi höjde upp ett hinder lite grann. Shirley gick lite på claras ridning först, bara en växel och halva galoppsprång men det gick över efter ett tag och hon flög. Hoppade bana på ca 1m och hon hoppade som en kanon. Mamma är lika trevlig som vanligt, att man kan bete sig så mot alla människor man träffar och fortfarande hävda att man inte är sjuk, att man är helt normal, att man inte behöver någon hjälp. Resten av världen är idioter. Som att sitta fast i en tunnel och bara kunna se rakt fram. Att tro att man är bäst i världen på precis allting. Det måste kännas väldigt skönt. Men man har ju så att säga misslyckats med att uppfostra sina barn om i vilket fall ett av dom aldrig vill se en mer.


Nu så cyklar jag hem från skolan:-) jag ...

Nu så cyklar jag hem från skolan:-) jag har inte ätit godis sen i söndags, okej jag har ätit lite andra onyttigheter men ändå. Nu är inte sockerberoendet lika svårt, det känns som om jag kan hantera det:D Det känns mer som om jag vill ha något att tugga på bara. Är så jävla rödbränd efter en helt amazing dag på låka, större delen av kroppen blev pepparkakebrun, axlarna, nyckelben och ansikte blev rött. Det svider men vad fan, när det gått över helt om två dagar så kommer jag vara jättebrun och fin där:-) Känner att jag måste verkligen hitta en klänning till skolavslutningen nu! Snälla någon som har ett bra förslag?! Jag måste verkligen hitta något, men jag vill ha något snyggt och speciellt, men hittar inget som jag verkligen gillar...


Nu är det sommar:-) nu är det sommar på...

Nu är det sommar:-) nu är det sommar på riktigt! Haft en awsome day med brännboll, men framför allt bad, sola och volleyboll:D Tack till alla för en underbar dag! Jag har bränt mig asmycket i ansiktet, men vad gör det? Det var absolut värt det. Nu till tappen för en extra stor ice-cream! Sedan blir det stallet och ensam hemma ikväll XD puss och kram


Nu ligger jag i sängen och ska typ sova s...

Nu ligger jag i sängen och ska typ sova snart. Jag har gjort lite styrketräning haha situps, armhävningar, benlyft och suttit i 90grader. Ska göra lite yoga innan jag somnar med. Tänkte komma med ett litet lästips, Simon och Sophie av Emma Granholm:-) På geografin i skolan håller vi på med Indien, och just nu ser vi en film som heter Gandhi. Den är faktiskt väldigt bra. Det är en stark film och ibland är den svår att se på, men jag tror att vi alla skulle ha något att lära oss av den lille mannen klädd i trasor, endast beväpnad med ärlighet och en bambustav, som förespråkade motstånd men icke-våld. Kram<3


Nu har jag vart ute och ridit Jorieke i al...

Nu har jag vart ute och ridit Jorieke i allt det gröna:-) Hon är pigg och glad, nästa helg blir det bohuscup på Troya för hennes del. Haha jag vet att det är mobbat men det är första tävlingen på länge. Träffade Linn när jag var ute och red, hon såg väldigt trött ut:o Partajat flitigt i helgen månntro? Nu är det på riktigt jag har slutat äta onyttigheter, framförallt då godis. Jag hoppas verkligen att jag kan klara det för att vara godisberoende är fan inte kul:-( Någon som har bra träningstips?:-) Jag har kompisar som säger nej du är smal, du är helt perfekt, och det är det minsta jag vill höra faktiskt. Jag skulle behöva en kick i baken och en träningskompis. Att någon som jag vet bryr sig om mig ska säga att kom igen nu kör vi dags att börja träna. Matematiken är enkel= om jag känner obehag för att visa mig i bikini är jag inte perfekt. Åtgärd=ändra på kost och träning. Kram<3


Ligger och solar på studsmattan vid stall...

Ligger och solar på studsmattan vid stallet:-) vet inte varför man känner sig så mycket mer naken när man har på sig underkläder än bikini? Och så har jag massa citron i håret, spela roll hur det blir, bara det blir roligare färg än det var innan haha. Det är sjukt varmt helt plötsligt! Vi har varit på time tre gånger idag och köpt glass, och kommit fram till att nu får det vara nog. På gympan så gick vi 3km, några som sprang om oss även fast vi började tidigare än dom haha XD Typ Freddie och Joel springer på ungefär 12, gör man något annat än tränar då?? Jag är nöjd om jag springer på 15min^^ Imorn ska vi till låka, det är idrottsdag. Spela kubb och bada är samma sak som att göra ingenting. Funderade på att vara hemma och rida (det finns som alternativ:o) men pallade inte det. Blir nog årets första bad imorn, om det är fint väder:-)


Ligger i sängen med kattälsklingen Tojjo...

Ligger i sängen med kattälsklingen Tojjo och läser en bok. Mamma surade såklart när jag kom hem och förbjöd mig att vara ute och gå när det är mörkt. Do I care?? Nej det är ju fan då det är skönt att vara ute, och ingen annan är det. Jag är så trött på att stå ut med förutfattade meningar och att inte bli accepterad som jag är.


Tänkte på den här 10år gamla flickan s...

Tänkte på den här 10år gamla flickan som precis försvunnit, jag tror det är samma grej som mordet på Engla. Självklart hoppas man att flickan lever och snart kommer bli återfunnen. Men det är väldigt små chanser för det. Att det ens föds såna monster som kan kidnappa och mörda ett barn. Helt kallt. Det är fan inte klokt.


Sitter nere på bryggan i mjölkeviken och...

Sitter nere på bryggan i mjölkeviken och känner mig bara tom. Tom eller överfull på tankar och känslor, jag vet inte. Kan man vara i helvetet och i himlen samtidigt? Så känns det i alla fall. Som att jag sitter fast i ett fängelse på den vackraste platsen som finns, men samtidigt vara fri som en fågel. Ibland känns allt så självklart och i nästa stund är allt slaget i spillror. Jag vill vara precis här i 100år till, och jag fattar inte hur jag orkat i snart 16år. Är det sånt här som kallas personlighetsklyvning?


Musiktips:-) Kolla in Sibel, hon som var m...

Musiktips:-) Kolla in Sibel, hon som var med i idol. Vacker röst och vackra texter<3


Nu så är jag ute och går. Är så jävl...

Nu så är jag ute och går. Är så jävla arg på min familj, det är alltid alla mot mig på något sätt. Och jag är ändå en väldigt civiliserad tonåring: jag dricker inte, röker inte, festar inte, är enligt mig själv inte bråkig. Jag fattar bara inte vad deras problem är. Längtar till den dag då jag kan vara någon annanstans. När det är så här så minns man inget av det fina, roliga, glada. Då är det bara smärta. Men det är bra att vara arg när man går, det går fortare då. Idag så har jag slutat äta godis, vi får se hur länge det funkar... Men det var ingen särskilt lyckad dag ändå, pizza med Amanda och Moa och så har jag ÄTIT ett tuggummipaket sen lunch, för att bli av med ett beroende måste man skaffa sig ett annat haha. Funderar på om jag ska gå lite längre idag, har verkligen ingen lust att vara hemma nu. Kram


Jag har funderat på en sak. Är det bara ...

Jag har funderat på en sak. Är det bara tjejer som vill att någon ska hålla om dom? Att ha någon man kan lita på som inte är ens bästis, utan något mer. Bryr sig killar om sånt? Har killar känslor överhuvudtaget? Jag vet inte. När blir killar intresserade av annat än cs och fotboll? Berätta för mig, för jag har ingen aning.


Det här är inte min första stora olyckl...

Det här är inte min första stora olyckliga kärlek. Den första riktiga var nog förra året, i en kille i en parallelklass. Fast jag kände honom inte alls. Han visste inte ens vad jag hette. Men jag tyckte han var skitsnygg. Och det gjorde ont. Många gånger. Och under en lång tid. Jag tror det kommer vara svårare att släppa taget den här gången. Och jag vill inte ge upp. Jag vill ju ha honom. Jag drömmer konstiga drömmar. Självklart är han med i dom. Det står överallt att killar är lika blyga som tjejer, det tror jag inte på? Förbannar mig själv för att jag är så feg och att killar är som dom är. Jag sa en gång att om en kille jag var kär i inte ville ha mig, så skulle jag bli lesbisk. Jag vet att det är löjligt. Men just då trodde jag på orden. Jag tror jag lider av bekräftelsebehov. Jag vågar inte prata med killar. Tårarna rinner men vad kan jag göra? Livet är inte alltid en dans på rosor. Carpe diem<3


Jag börjar inse att det aldrig kommer bli...

Jag börjar inse att det aldrig kommer bli vi två. Det gör ont. Riktigt jävla ont. Jag vill bara vara nära, men när jag är det vet jag inte vad jag ska säga, göra, tycka. Det är det värsta, jag vet inte. Det är så fail att det är just jag som inte vet. Jag som alltid kan svaren på frågorna, vet vad klockan är, vet vad vi har i läxa. Han och jag är väl bara ytligt bekanta, går i samma klass och vet lite grann om varandra. Att han, som jag förut placerade i facket TÖNT FUL TRÅKIG, skulle bli SNYGG POPULÄR ROLIG. Det är så jävla för mycket. Jag tror inte på mirakel, för dom händer aldrig, men det skulle behövas ett känner jag. Om jag hade vetat vad jag skulle säga hade jag lätt kunnat ta kontakt. Det slog mig att jag vet nästan ingenting om honom. Jag känner honom inte. Och hans liv före högstadiet är för mig helt okänt. Vi ska gå på samma skola i 3år till, bara att uthärda. Du finns alltid i mina tankar<3


Powerwalking is tha shit asså:D Har tagit...

Powerwalking is tha shit asså:D Har tagit en paus och sitter nere i mjölkeviken och bara myser och lyssna och tittar på vågorna. Jag var tvungen helt enkelt:-) Kom på att det vore så mycket roligare om någon ville joina mig:-)


Nu känner jag mig riktigt jävla duktig:-...

Nu känner jag mig riktigt jävla duktig:-) Jag är ute och powerwalkar, till mjölkeviken:-) Egentligen går jag bara för att jag inte orkar springa, men det är faktiskt ett väldigt skönt och okomplicerat sätt att träna på. Det gör inte ont i benen och man kan vara ute mycket längre. Nu är det i och för sig såpass sent och mörkt att jag nog inte ska vara ute mer än en halvtimme, men ändå;-) Beachen 2010 här kommer jag:D


Vid tappen så träffade jag Cecilia, Siri...

Vid tappen så träffade jag Cecilia, Siri och Nellie:-) De skulle och köpa en piercing till Nellie, hon hade tagit hål på sig själv igår. Det skulle jag aldrig våga göra:o För jag skulle sluta när ett gör ont haha. Nu har jag matat Clara med ett halvt ton godis så nu är hon riktigt gullig XD Hoppar på studsmattan vid stallet och försöker få framåtvolten att funka igen, allt går om man bara vill;-)


Förut så var jag duktig och powerwalkade...

Förut så var jag duktig och powerwalkade ordentligt hem från stallet, i och för sig bara typ 2km, men jobbigt var det. Känner att nu är det verkligen dags att börja träna igen. Jag tänkte väl försöka äta mer nyttigt med, sluta äta godis är ju första grejen. Men hur lätt är det att äta nyttigt när mamma envisas med att laga mat på grädde de enda gångerna i veckan jag äter hemma (på helgerna), okej det är jättegott och jag är övertygad om att min magra lilla syster behöver allt fett hon kan få i sig, men hur nyttigt är det på en skala? Ska i alla fall springa typ 3 gånger i veckan, gå minst 5km varje dag, styrketräna... Och så skulle jag behöva göra yoga mer regelbundet, det är både bra avslappning och träning. Det enklaste vore ju att slå sig ihop med någon snygg träningsnarkoman häromkring....hrm:D


Shiet vad jag blir pissed off på min fami...

Shiet vad jag blir pissed off på min familj... Mamma gör inget annat än gnäller känns det som. Lisa är en idiot. Clara är faktiskt gullig ibland även om hon är ett litet monster:D Vi har eldat massa skräp, och gamla skolböcker hähä XD Det var askul, jag ska bli pyroman när jag blir stor^^ Nu har jag lite tråkigt för jag vill använda datorn men låtsades att jag gick och la mig för att slippa kolla på diabilder från när mami och papi reste jorden runt. Det hade väl i och för sig varit kul men jag pallar inte min familj nu. Det är konstigt, jag önskar att jag var liten igen för att uppleva allt roligt vi hade och kunna göra allt rätt, och jag längtar efter att bli vuxen för att jag vill stå på egna ben och följa min egen vilja. Det ena kommer gå i uppfyllelse, det andra inte.


Här kommer ett boktips kombinerat med ett...

Här kommer ett boktips kombinerat med ett musiktips:-) Jag vill att ni både ska läsa boken och lyssna på låten/kolla på musikvideon. Boken heter "Korkade Vita Män" och är skriven av Michael Moore. Låten har Pink gjort och den heter "Dear Mr President". Jag tänker inte förklara varför ni ska göra det här. Om ni har läst/lyssnat så vill jag gärna veta vad ni tycker om det:-)


Idag så har Romario fått gå hemma i vå...

Idag så har Romario fått gå hemma i våran trädgård och äta, gräsklipparen är sönder haha:-) Jag fick i vilket fall äran att rida tillbaka honom till stallet nu på kvällen. Även fast han kan vara helt knäpp så är han den jag älskar mest. Jag fick honom när jag var 8år och fortfarande är han den roligaste hästen jag vet att rida. Det finns inte en stund jag är lyckligare, än när jag galopperar barbacka på honom, trots att jag vet att jag inte kommer få stopp:-p Man kan säga "men det är ju bara en häst". Nej det är inte bara en häst. Det är inte en häst vilken som helst. Det är min bästa kompis, min ögonsten Romario<3 Du kommer alltid finnas i mitt hjärta<3


Asså shiet, jag hade en så himla konstig...

Asså shiet, jag hade en så himla konstig dröm inatt. Det var massa människor med som inte riktigt hade någon koppling till varandra och var på fel plats haha. Jag tänker inte berätta allt för då skulle dom flesta tro att jag var totalt jävla weird XD Nu så har jag precis ridit Shirley, det blev rida till paddocken och dressyr där:-) Hon ska tävla på lördag, 80cm med Clara. Och nästa helg ska jag hoppa 90cm och 1m i Valsäng, det är Mountain Horse Ponny Cup, stilhoppning och så haha;-) Blev ganska sur på Clara förut för hon har pajat mina ridhandskar:-( Och så glömde jag mitt smink i stan hos pappa så jag ser troligen inte riktigt klok ut:/ Och så blir jag så arg på människor med islandshästar som tar noll hänsyn och töltar runt på asfalten och skrämmer andras hästar från vettet... Kände bara för att klaga lite haha;-) puss och kram


Det regnar:-( Jag hatar regn. Det är så ...

Det regnar:-( Jag hatar regn. Det är så himla kul att cykla några kilometer i spöregn och motvind. Hm. Jag längtar till sommaren. Fast då regnar det ju oxå. Blä. Sitter i stallet och dampar med clara... Hon är fan cp XD Förut på lunchrasten cyklade vi hem till amanda och gjorde chokladbollar:-)


Hejhej:-) Fint väder vi har idag, i vilke...

Hejhej:-) Fint väder vi har idag, i vilket fall på bästkusten. Nu hette det att det skulle komma ryssvärme och vintras var det sibiriskt snöoväder haha;-) Idag så är jag med Mikaela och hjälper henne och kollar på Björnes träning. Har varit i stallet och fixat innan:-) puss och kram<3


I Adore You<3

Det är faktiskt sant, I ADORE YOU<3


Eya eya talking ´bout the rising girl<3


.

Affiliator.com

Hey Soul Sister<3

Sitter och dunkar bra musik, just nu är det bland annat Hey Soul Sister-Train<3


Hej:-) awesome kväll med linn igår<3 bas...

Hej:-) awesome kväll med linn igår<3 bastu, godis, tv och dator. Innan så han vi med en liten sväng på stan och Linn köpte solglasögon. Idag har jag jobbat med Amanda:-p Sitter på tåget och har inget batteri vare sig på mobilen eller mp3n... Tråk. Men nu ska jag kolla lite affärer och sen åka till pappa:-p puss och kram<3


Hej:-) Lisa hade fått Jorieke över sig i...

Hej:-) Lisa hade fått Jorieke över sig igår när hon borstade henne, fråga mig inte hur:o så hon fick åka till kungälv och röntga och så, men det var bara muskelskador. Så nu hoppar hon på kryckor^^ Jag sov hos farmor inatt och hjälpte lisa. Puss och kram


Hejhallå:-) Nu sitter jag på bussen till...

Hejhallå:-) Nu sitter jag på bussen till stan, det är massa killar från skolan som ska på ifk ikväll haha XD Jag tänkte köpa lite underkläder idag och sen gå till pappas jobb och fika (A) och sen måste jag ut och springa, fick reda på att vi ska springa 3km nästa vecka, jag får verkligen ta tag i träningen nu, även om det är lite sent;-) Ingen gullig träningsnarkoman som vill hjälpa mig?:D Idag så gjorde jag och amanda något ovanligt: vi gick och köpte choklad (inget ovanligt..) och sen så gick vi en promenad:o Bestämde att vi ska göra det varje dag^^ Får se hur det går, men försöka går ju:-) puss och kram<3


Fler goda nyheter:-) Sen så skulle vi ät...

Fler goda nyheter:-) Sen så skulle vi äta något men pallade verkligen inget annat än mcdonalds^^ Efter det så gick jag bort till pappas jobb och fikade lite där haha XD sedan så gick vi ner till hamnen och var ute med västkustens sista skärgårdsångare Bohuslän;-) Pappa var ju styrman där så jag satt mest bredvid där uppe och kollade på;-) Men inte för att det gjorde något, det var superfint väder, dock lite kallt, och jag hade kaffe och läsk;-) Fler goda nyheter är att jag hittade en helt okej blekrosa klänning på vero moda som jag skulle kunna ha på skolavslutningen, den kostade 300kr. Hittade också jättesöta blekrosa skor som hade varit gorgeous till klänningen:-) Jag kom väl fram till igår kväll att jag skulle fundera tills på fredag och köpa den då om jag inte kunde komma på någon bra anledning att inte köpa den eller hittade något bättre^^


Fler goda nyheter:-) I alla fall när jag ...

Fler goda nyheter:-) I alla fall när jag kom hem så skulle jag bara kolla mailen och hamnar på nelly.com, tänker att jag kan ju i alla fall kolla om dom har några skor. Jag hittade asmycket snygga skor som inte kostade över 500kr:D sen var jag ju bara tvungen att kolla klänningarna också... Det fanns inte lika mycket snyggt där, men till slut hittade jag en mörkt blå helt awesome klänning<3 den var i och för sig ganska kort, och kanske lite väl tuff:-p men det blir till att konsultera smakråd innan jag gör något haha XD puss och kram<3


.

Aptit Stockholm

Fin morgon:-) satte mig nyss på bussen;-)...

Fin morgon:-) satte mig nyss på bussen;-) i göteborg så blommar körsbärsträden. Soligt och skönt. Jag lyssnar på taylor swift och dricker kaffe:D någon som vill satsa på att jag kommer bli lika åksjuk som igår?XD


Tänkte också på musik som är kul att b...

Tänkte också på musik som är kul att bara gå runt och känna sig cool till XD helst med solglasögon;-) Gimme More-Britney Spears, 4minutes-Madonna feat. Justin Timberlake och Timbaland, The Way I Are-Timbaland feat. Francisco och Keri Hilson:-)


Just nu sitter jag på bussen från tjörn...

Just nu sitter jag på bussen från tjörn till göteborg, det är ganska fint väder:-) ska gå på stan en stund, vill köpa något och funderar på om det blir scullcandy, en bikini, snyggskor, en klänning eller bara kläder:-) Lyssnar på Magnificent-U2, Trying to recall-Marie Lindberg och I got a feeling remix- the Black Eyed Peas XD


Busshatare! Jag hatar att åka buss. Jag v...

Busshatare! Jag hatar att åka buss. Jag vet att det är jättebra för miljön att inte åka i massa bilar, men jag åker hellre tåg än buss. Vanligt långsamt tåg. Anledningen till att jag tar upp det här är att jag mådde så himla dåligt på bussen. Seriöst, ändå från stora höga till tjörn kunde jag ha spytt vilken sekund som helst. Var lite trött och satt och nickade till lite hela tiden och började må mer och mer dåligt. När jag var liten blev jag första gången bilsjuk under en resa till sälen. I flera år mådde jag jättedåligt när jag åkte bil. Det är mycket bättre nu, men åka buss är jobbigt. När jag skulle praoa hos royne zetterman i skåne åkte jag x2000 dit, och jag höll på att spy hela tiden. Inte så jävla kul kanske. Sen tycker jag många busschaufförer kör så himla ryckigt- bättring!


Godmorgon:-) sitter på bussen och fundera...

Godmorgon:-) sitter på bussen och funderar på när lunchkonserten börjar idag. Den brukar väl vara vid elva eller så. Synd för då missar jag gympan och vi som ska dansa gammeldans:-p det är faktiskt jättekul och jobbigt, men det absolut roligaste är när gympalärarna- bertil och kalle- dansar tillsammans för att visa:D jag sitter och i lyssnar på musik och gäspar, fattar inte varför tårarna rinner när man gäspar så jag har solglasögon på mig, ser antagligen helt jävla mongo ut under, men det är ett senare problem haha XD


JB<3


"The F-word"

I låtar som You´re Beautiful- James Blunt och Funhouse- Pink, tex så censureras radioverisionerna. Istället för fucking high sjunger James Blunt helt plötsligt flying high, och Pink sjunger burn this sucker down istället för burn this fucker down. Nu undrar jag bara: är det förbjudet att säga "the f-word"? Om man har skrivit en text borde man kunna stå för den. Vem är det som censurerar låtarna? Är det artisterna själva? En kompis till mig som sjunger i kulturskolan skulle sjunga "Boulevard of broken dreams- Green Day", hans lärare sa att de skulle sjunga mess up istället för fuck up, weird or not?

.


:)

Hejhej:) sitter vid datorn, muppar lite granna och dricker tropisk juice;D när jag skull öppna förpackningen så lyckades jag ju själklart cutta mig i fingret hehe. Inte så skickligt. Funderar på om jag ska börja med hemkunskapsmotivationen eller teknikarbetet först...hm...

Hola todos! Blev ju ingen ordentlig uppdat...

Hola todos! Blev ju ingen ordentlig uppdatering igår eftersom pappa var tvungen att ha datorn när han sov^^ var trött när jag vaknade idag trots att jag gick och la mig tidigt, typ elva, och så hade jag ont i ryggen:-( halsen är fortfarande skit. Men att jag har ont i ryggen tror jag beror på att jag inte ridit så mycket i vinter, eftersom hästarna varit skadade och det inte förräns nu har börjat bli ordentlig ridning, så det känns lite i ryggen när jag rider och igår så hoppade jag ju två hästar. Idag ska jag åka till jennylund och träna för karin:-) just nu sitter jag på bussen och åker förbi göteborgs hjulet, det ser lite bortkommet ut haha;-) solen skiner och jag lyssnar på Michael Jackson<3 Det känns ganska mobbat att ha solglasögon på sig på bussen, men man får vara ifred mer då och kan låtsas att man sover^^ och nu är jag inte säker på om sminket har runnit, så de får stanna på:-)


Mobilblogg:-) sitter i bilen till götebor...

Mobilblogg:-) sitter i bilen till göteborg, har varit hos marina och hoppat, av hennes hästar red jag bara totte och till och med mamma erkände att hon tyckte jag red honom bra Hahaha XD sen hoppade jag Shirley lite, hon var lite hård i munnen, stel i sidorna och hade svårt att slappna av, men det gick väl över på en stund, sen så var hon lite flack i hoppningen och hade svårt att få in bakdelen. Men hon var duktig ändå, det är ju nästan bara clara som ridit henne senaste veckan. Tävlingar på gång nu är troya till helgen nästa helg och essunga helgen därpå:-)


Hej:-) mobilblogg fortfarande... Är i sta...

Hej:-) mobilblogg fortfarande... Är i stallet och ska göra iordning Shirley och romario, ska till marina och hoppa med dom och så några av hennes hästar. Jag hoppade lite på äckelungens studsmatta, men nu kom hon hem så då fick jag springa och gömma mig för att slippa träffa henne... Hon är så vidrig:o och hon har liksom inga vibbar, hon fattar inte att jag hatar henne! Och så frågar hon jämt vem min bästa vän är, tror hon vill att jag ska säga att det är hon eller något, no way haha:-)


Ja då blir det mobilblogg idag med;-) int...

Ja då blir det mobilblogg idag med;-) internet dampade inatt, men fixade lite nu på morgonen så det funkade. Nu är jag på väg till tjörn, ska jobba först och sen rida lite. Lisa skulle beställa en bikini åt mig från ellos så jag ska kolla vilken/hur jag vill ha:-) jag vet inte hur många inlägg som är samma som kom upp på bloggen igår kväll men jag fixar till det ikväll när jag kommer hem. Funderar på om jag ska springa till farmor och farfar när jag kommer från tjörn, springa dit och kanske cykla på deras träningscykel och powerwalka tillbaka:D puss och kram


Fortsättning..... Det var tur att han int...

Fortsättning..... Det var tur att han inte hånglade med någon på korten, som vissa andra brukar göra, för jag vet inte om jag hade pallat det. Thank GOD if you exist, för att du besparade mig det.


Hej:-) internet dampade precis som förut ...

Hej:-) internet dampade precis som förut idag, så det får bli mobilbloggning^^ kollade på bilder på fb och då kom det upp kort på HAN... Det var härligt och hemskt att se<3 ingen tröja hade han på sig heller, det gjorde ju inte saken bättre direkt... Jag måste gilla att plåga mig själv. Känner att det bara måste bli vi två en dag, annars vet jag inte vad jag gör. Det här är ingen liten crush, I'm totally addicted<3 Lyssnar på justin bieber och känner och längtar, hans texter förklarar precis hur jag känner, så jag funderar på att sjunga en av hans låtar på skolavslutningen; Baby, One Time eller One Less Lonely Girl? Någon som vet?<3 och det värsta är att vi hänger mycket obefa samma kompisar men jag säger inte så mycket, mer dagdrömmer kan man säga. Det känns så Jävla mesigt men jag vågar inte ta mer kontakt än att bara vara där och kolla och kanske le...


BLACK<3

Jag har tänkt på en sak, jag har alltid velat vara mörkhyad. Inte svart, mer latino. Tänk att se ut som Beyoncé´, Rihanna eller någon sådan, inte bara att de är snygga, de är så som jag skulle vilja vara helt enkelt. Istället för att bleka sig som MJ(L)(r.i.p), kan man inte bli mörkare?<3


.

Simplesmile

HIHI<3

Idag så har jag både tränat mycket och ätit mycket haha^^ Jag sprang till farmor, det är typ 3km, sen cyklade en mil på farfars träningscykel. Slappade en stund där och åt middag, sen åt jag där med, massa kyckling och curry och ris och glass och kaffe, sen så jag jag till pappas place och då kände jag mig värsta tjockis och höll på att kissa på mig;) det är värsta jobbiga bacen dit oxå hehe^^ och nu har jag ätit fruktsallad och druckit cider och te. Kollade på lite Göta Kanal 2 som gick på tv men nu sitter jag och datar:)

ROMARIO<3

Här kommer ett till kort på älsklingen:



SPRINGA:)

Ja det ska jag faktiskt gör idag, ska springa ner till farmor och farfar och se om jag kan låna en mobilladdare av dom, min gick ju sönder igår...:@ här kommer i alla fall ett kort på min älskling- ROMARIO<3

 


Träning:-) känner att det är dags att t...

Träning:-) känner att det är dags att ta tag i det här nu. Det är hög tid att försöka komma i form inför sommaren. Känner att sedan jag slutade åka konståkning i 7an har jag inte tränat ordentligt. Det måste verkligen bli ett slut på det nu. Och jag ska göra det ordentligt den här gången... Jag ska sluta äta godis(utom vid mycket speciella tillfällen) eftersom mitt sockerberoende håller på att göra mig galen, jag ska springa minst 3-4 gånger i veckan, yoga lite varje kväll (dels för att jag verkligen behöver varva ner och slappna av och dels för att det är övningar som stärker kroppen), styrketräna varje kväll (benmuskler, armmuskler och magmuskler) och dansa dansa dansa:-) jag ska äta lagom mycket i skolan och hemma, äta åtminstone en frukt på eftermiddagen när jag är i stallet, äta nyttigt och sprida ut målen över dagen. Det här ska gå..


RSS 2.0