Gonna let the rain fall

Blev inget gym där, istället lite härlig höststädning. Det behövdes verkligen, nästan klar. Woopa! Är lite trött och arg och sur, mitt deprimerade hösthumör har kommit. Då lyssnas det på Broder Daniel, Anna Ternheim och Kent. Fint ska de va! Jag längtar till sommaren, tror att jag och Ronja spikade SIESTA. Fan vad fint. Snart kommer nog seglingsprogrammet med, Tall Ships maybe? Jag längtar. Bort härifrån. NU.

Because you are your own worst fucking problem

Soft dag med The Kooks, Oasis och Mumford&Sons i en fin blandning. Tänkte nog dra till gymmet snart. Det är fint :)
It's a beautiful day..

Everythings made to be broken

You're the clostest to heaven that I'll ever be, and I don't wanna go home right now.


You can't fight the tears that ain't coming, or the moment of truth in your lies.
When everything feels like the movies, yeah you bleed just to know you're alive.


I just want you to know who I am.

Att skriva ord som är bättre än tystnaden

Det är vad jag vill göra. Nåt som betyder nåt. För det finns så jävla mycket onödig skit här i världen. Så mycket som inte spelar någon roll. Så mycket som är fullständigt jävla meningslöst.
Funderar på att färga håret, lite mera brunrött. Det är fint. Tar en sväng till gymmet, aerobic is what's up. Sen middag med Anders, Pappa och Kicki. Nice. Trött på regn. Hjälpte farfar att täcka hans båt. :)

You can stand under my umbrella

Tja dudes. Höstlov. Lyssnar på the Baseballs, tog just ett bad. Listan är nästan färdig btw. Ska planera veckan lite och sen dra en film tror jag :) Anna Ternheim på Bengans imorn i alla fall, och sen kanske poesifestival, även det med Ronja. Kulkul. Ibland tror jag att jag är galen, men det är nog sant.
When the rain's falling down more than ever, you can stand under my umbrella. Det är sån jag är. Med dom jag älskar. Med dom jag bryr mig om. Jag gör allt och lite till. Det är väl därför det gör så ont när någon sviker. Men om man inte vågar kasta sig huvudlöst in i något utan en tanke på att bli sårad igen, då får man aldrig uppleva det finaste. För jag tror att det bästa inte hänt. För när du var med mig tystnade aldrig musiken.

PEACE

Where is life in this town?

Chacha. Skriver en 99 saker att göra innan man dör-lista med Wictor. Rastlös är bara förnamnet.
Ever since i was eight or nine
I've been standing on the shoreline
Always waiting 
For something lasting
Loose your hunger, you loose your way
Get confused and you fade away

Oh this town
Kills you when you are young
Oh this town
Kills you when you are young

I'm not the boy i used to be
This town has got the youth of me
All eyes turn hollow
From the work of sorrow

Standing on the paving
By the office building
They've got so much to do
Never time for you

We are shadows
Oh we're shadows
Shadows in the alley

You die when you're young
You die when you're young
You die when you're young

Jag kommer aldrig mer komma hem

Home is wherever I'm with you

Nej aldrig igen. Inte på riktigt. Aldrig någonsin. För när hemlängtan släpper då kan du gå vart du vill. Stanna uppe sent och ramla runt på stan. Då har inget som håller dig tillbaka. For good and for bad.

Jag måste varit någon annan, innan jag kände dig

Jag har spelat så många kvinnor, men aldrig gjort det bra.

Den här flickan har ingen gnista kvar. Hon tror att det bästa faktiskt har hänt, att det var allt det här. Hon vet inte hur länge till hon kommer orka och framtiden är oviss. Ingen vet vad som kommer hända. Det var längesen nu.
Den här tjejen har precis insett hur vacker hon är. Just slutat 1an, hon har kämpat sig igenom ett rent helvete och nu kommer sommarlovet. Men känslan av att vara onödig infinner sig. För det mesta är ju egentligen meningslöst, aight? Det är de små sakerna som räknas, men anledningarna är bara konstiga. Finns det ens någon mening med livet eller lever vi bara för att. Försöker komma på något att göra, jag vill inte att mitt liv ska vara meningslöst. Jag vill ge något.
Hemma igen efter det största äventyret hittills. För det var något som förändrades. Ett nytt sätt att se på saker och ting. Nya vänner. Ett nytt liv på många sätt. Drabbas av PSD såklart.. För det var nog ingen där som älskade eller behövde det mer än jag. Att åka hem var jobbigt. Städmani och överaktivitet var ett faktum. Jag levde livet nu, solade, badade, träffade vänner - både gamla och nya. Jag var någon annan nu. En jag hellre ville vara men aldrig vetat vem hon var. Nu vet jag. Det var jag. Jag visste bara inte om det då.
Ännu mera solbränd och hemma från ännu ett äventyr. Det finns en person jag längtade efter. För jag vet vem jag är när jag är med honom. Vet inte om vi kommer bli mer än vänner, men jag vet att han får mig att le. Han säger emot mig, men lyssnar ändå på mig. En fin vän i vilket fall. Denna resan fick jag fler perspektiv och fler nya fina vänner. Jag insåg varför jag vet vad jag vill göra i fortsättningen.
Bara några dagar senare, jag fick vad jag ville samma kväll som den förra bilden. Eller vad jag tror att jag ville. Jag blev glad i alla fall. Just här njuter jag av Kulturkalaset, sena kvällar på stan med fina vänner och bra musik. Denna kvällen var det Daniel Adams Ray och efter det bara häng på stan och vi hamnade bland annat på tysk allsång. Det bara händer. Fina minnen. EN vecka av fest, skratt, musik och definitionen av att leva livet. På söndagen däckade jag i soffan hela dagen, hyperaktiva tiden nådde sitt slut. PSD inträdde och jag blev allmänt deprimerad. Skolstart närmade sig.
Vart vill jag komma med det här? Jo, varje bild jag ser på mig är en ny flicka med en ny historia och bakom hennes ständiga leende döljer sig olika anledningar. Och alla de här flickorna lär mig något nytt om livet, om vem jag vill vara och vart jag ska gå. För mig dit din tanke aldrig nått.

Nu är det slut, tut.

Take all the courage you have left

Wasted on fixing all the problems 
That you made in your own head
'
But it was not your fault but mine
And it was your heart on the line



I really fucked it up this time
Didn't I, my dear?

Lite bilder sådär. Jag är bara sjukt trött och orkar inte skriva nåt ändå. Mumford & Sons btw, good shit. Ska nog orka mig upp imorn för föreläsningen, snart lov ändå. Kämpa in i det sista, right? Om jag nu kämpar så hårt? Gör jag det? Näej... Åh saknar i somras när man var brun som en pepparkaka efter lagom många veckors segling. Nu är det ett sommarlov sen vi hade sommarlov, snart jul. Oh happy day.

Can you lie next to her?

Can you lie next to her
And give her your heart, your heart
As well as your body
And can you lie next to her
And confess your love, your love
As well as your folly
And can you kneel before the king
And say I'm clean, I'm clean

But tell me now, where was my fault
In loving you with my whole heart
Oh tell me now, where was my fault
In loving you with my whole heart

A white blank page and a swelling rage, rage
You did not think when you sent me to the brink, to the brink
You desired my attention but denied my affections, my affections

So tell me now, where was my fault
In loving you with my whole heart
Oh tell me now, where was my fault
In loving you with my whole heart

Lead me to the truth and I will follow you with my whole life
Oh, lead me to the truth and I will follow you with my whole life



Don't stop, push it now - and I will give it all to you

Jag vet inte vad jag ska säga. För något vill jag säga men jag har inga ord jag kan använda. Inga som kan ändra på detta. Har seriösa funderingar på att flytta utomlands eller nåt. Om mindre än 8 månader då är jag min egen. Det vi väntat på sen vi är små. För två och ett halvt år sen ville jag inget hellre. För du är inget värd om du inte är myndig. Du kan inte bestämma själv, och folk låtsas bara bry sig om din åsikt. Jag är trött på att vara nöjd, jag vill vara arg och ledsen. Göra skillnad.. Brinna för något. Sluta känna att allt är meningslöst, även om det är det.

I ett land som aldrig mest har sett ett krig 
Har jag tappat bort mitt temprament 
Ena dagen är den andra rätt så lik 
I landet där ingenting hänt

Nej jag känner ingenting aldrig igen bejbi 
Och måste himlen falla ner vill jag att det sker bejbi 
Över landet där ingenting hänt

I'm telling you, shit is fucked up


Bara för att hon är så jäkla snygg


Jag vill inte behöva gå igenom sånt här igen. Inte för att det är svårt, inte för att jag inte orkar, jag bara vill inte längre, jag vill inte längre. Om lite mindre än 8 månader, då kommer jag sticka ett tag. Sen komma tillbaka och vara någon annan, starta ett annat liv någon annanstans kanske. Inte för att jag inte har en massa som jag är nöjd med. Jag är stolt över vem jag är och vad jag gör. Det kan ingen ändra på. Inte ens hon. Hur många gånger jag än faller så kommer jag att resa mig igen. Man får hel enkelt vänja sig vid det. Det kommer alltid finnas någon jävel som vill knuffa omkull dig. Jag antar att jag bara får vara starkare än nånsin förut.



Sanningen den finns där så fort jag blir nykter

Yep. Peace

But I'd do it again, I'd do it again if I could

Chao!
Riktigt nice helg :)
Fredagen blev hemmakväll med Elli, pizza, glass, kladdmuffins, kultfilmer och ett glas vin eller två. Riktigt mys.
Lördagen blev shopping på stan med Julia, mys på kafé, allmänt gött häng hemma med pizza, film, godis osv. Late night talk och det var länge sen det bara var vi två. Huuur nice!
Idag har jag hjälpt bästa Cara och Anton att flytta till deras nya lägenhet, så fin! Sen var jag faktiskt inte så lat utan trillade ner till friskis och gick på en timmas spinning, kändes bra! Promenad hem och here I am. Ska kanske se en film och softa lite, vi har ju aldrig några läxor längre?? Soft ändå, ska nog skaffa mig en cool hobby.
See ya haters!

Du får sitta längst fram i taxin

Som person är jag väldigt framåt, men det är ofta jag tvekar inuti. Men det händer mer och mer sällan, för jag försöker alltid utmana mig själv. Jag är helgalen på kompisplanet, jag kan hitta på vad som helst. Men när det kommer till kärlek, så är jag väldigt kluven. Dels är jag gammaldags, men å andra sidan väldigt jämställd. Det resulterar i att jag aldrig tar första steget, jag bara flyter med. Men jag vet att det kommer ändras, jag har alltid varit yngre än min ålder på vissa sätt, och grymt mycket äldre på andra. Det senaste året har jag blivit mycket äldre på vissa sätt. Jag kan till exempel vara både 5, 15, och 20, när min riktiga ålder är 17. Ålder är bara en siffra och snart börjar livet på riktigt. För nu har jag lärt mig hur man växer upp men fortsätter vara ett barn.

This morning, you wake, a sunray hits your face

Hush baby, speak softly, tell me you're awfully sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me








Wdup haters?
Orkar inte blogga just nu så det blir bilder, coolt. Soo what's up today? Blir ingen skola iaf, lite småsjuk och inte taggad på grund av vissa anledningar.. Så ska väl mest ta det lugnt, kolla film, ta en promenad. Är jättesugen på att träna men är men sjuk så nej :/

Vad mer? Måste boka in en ny tid på ungdomsmottagningen nästa vecka, en mattedejt med Axel, så har jag lite vänner jag vill träffa mycket snart.

PEACE

I'm not weird, I'm limited edition

Jag är som den där chokladen som det är limited edition på. De kör bara en säsong. Den kan vara jättekonstig ibland. Antingen hatar du eller älskar du den. När den finns där ser du den som irriterande, men när den är borta önskar du att du tog chansen. Ta chansen, den kommer inte tillbaka.
Nu väntar muffins och Harry Potter & Hemligheternas kammare, sweet!

If I ever leave this world alive

Lite småtrött och det är höst ute. Matteprov idag så får väl kolla på det nu, hoppas det går bra! :) Kan inte fatta att helgen tog slut så himla fort. Längtar så till nästa sommar. Nu är stickat och mössa som gäller. Löven faller.
förra hösten på promenad i Haga med Julia. VI gör om det i år!
du och jag fan.
Beach 2011!

Said hey momma, are you proud of me now?

Mattenplugget gick inte riktigt lika bra som jag ville, har lyssnat på Inane Drain och kollat på lite roliga videos. Strax dags för sängen. Spenderat helgen med underbara seglingsmänniskor. Rökt fredspipa, festat, målat med färgkritor på gatan, vart på reggae dancehall och ja - dansat. Jobbat på avriggningen av båtarna och fått ta rätt mycket ansvar, något jag klarade med glans. Kul att kolla på när befälseleverna fick bada i 12-gradigt vatten imorse. Godnatt!
PEACE

Cause normal life is way too long if you chose to live sober

CHao. JAg låter som om jag har druckit whiskey och rökt hela mitt liv. Sexigt värre. Har haft två sjuka helger. Explain tomorrow, nu ska här pluggas matte!
PEACE

Forgot the keys...

Glömde ju som sagt nycklarna hemma så jag åker hem till farmor och pluggar istället.. Förhoppningsvis är de hemma och då kan man hoppas på en trevlig middag, ska även se om hon vill hjälpa mig att klippa sidecuten lite, det behövs verkligen. Mår lite sådär halvbra men det var nog bra att gå till skolan idag, mest för att återgå till rutinen lite och undgå att dö av tristess...
-You're a bird!
-Tell me you're a bird too?
-If you're a bird. I'm a bird.

Peace



Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare utanför

Wa! Har varit sjuk sen i måndags och verkligen inte orkat nånting, är fortfarande sjuk i och för sig men nu är jag påväg till skolan i alla fall. Kul att när man väl bestämmer sig för att gå till skolan igen så ballar spårvagnstrafiken ur och man kommer mer försent än vanligt. Har troligtvis glömt både skåpnycklar och hemnycklar. Score? Jajamen, lite ovan sådär. Ska se till att plugga fysik på gympalektionen idag, kan inte direkt vara med då jag fortfarande är jätteförkyld. Ain't good. Måste ta det lugnt så jag är fräsch till helgen, då är det fullt ös medvetslös!
International Suit up day idag, hoppas alla har gjort det nu haha. SJälv kör jag på kavaj och skjorta, enough is enough. Bilden påminner mig om att jag måste gå och pröva nya seglarbyxor.
PEACE

I will try to fix you

Det enda viktiga på sommaren som jag missade. Except that, we had it all.

Ibland är en lögn det finaste man har

jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade 
jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte 
jag gick ut en kväll, för att känna lukten av våren 
för jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte



Nothing but the truth







I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall,fat, skinny, rich or poor.
If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that.
- Eminem




De där ögonen som ser rakt igenom dig, de talar om när du har rätt och när du har fel. Lita på dem.


Skutracet!

Tralallalalalalala! Lagom lång skoldag, sluta 12.30<3
Sitter på bussen hem till stan, ska bara ta en snabb dusch, packa det sista, kanske ta en macka och lite kaffe, sen är det dags att cykla ner till Nya Varvet! WOHO! Årets skutrace, och jag är en äckligt priviligerad liten unge. SOm tycker om att jobba hårt. Men ändå. Man får ju utnyttja sin situatioon bara lite granna. Men jobbar du inte hårt för det du vill ha så spelar det ingen roll vilka förutsättningar du har. Sånt är spelet och ibland så följer även jag reglerna. Annars är det ganska mycket fuck the system jag gör min egen grej.
Blir borta hela helgen och ja, gör som jag. Njut av livet och friheten, för det är allt vi har.
Jag har inte sagt till nån 
att du blev kvar här igår 
fast det är svårt att hålla tyst 
när alla frågar hur det går


Jag vet vem jag är när jag är hos dig 



Sweet friends

You can't leave me if I'm already gone

There's nothing simple when it comes to you and I
Always something in this everchanging life



Now something
Has kept me here too long
And now I'm gone





I follow rivers

I, I follow
I follow you
Deep sea baby, I follow you
I, I follow
I follow you
Dark room honey, I follow you
Ska dra ner till Cara snart för att laga seglarbyxorna inför helgen. Nu lever jag igen, tvärtaggad. Det är noll och det är hundra, nu visar jag dig den maximala hastigheten och du får följa med.
Ännu lite mer av sommarens bästa:
PEACE

Jag är tyvärr död idag, så jag kan inte komma till skolan.

Muffins, frustration, packning, dåliga tv-program, kaffe och mysbyxor sammanfattar min dag rätt bra so far.
Lite av sommarens bästa

But I'm not the answer for the questions that you still have

So tell me now if this ain't love then how do we get out?
'Cause I don't know
That's when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
That's when I told her I love you girl
But I'm not the answer for the questions that you still have, oh, oh

Slutade skolan för en och en halvtimma sen, men är inte hemma än - tack till kraschen på E6...

Ska försöka plugga lite fysik och kemi när jag kommer hem. Hoppar nog akupunkturen imorn och gymmar istället. Tror jag. Vet inte än aaahh. Ska verkligen försöka strukturera upp mig lite. Eller ska jag det? Nja tveksamt.

Jag ska leva varje dag som om det vore den sista, lika jävla oplanerat som vanligt. Njuta fullt ut. Leva fort, älska älska desperat, skratta mycket. Live for the moment.

 


Damn girl, you got booty like a black girl

Så brukade alltid Otto säga. Han är en lustig person. Man vet aldrig om han är seriös eller om han skojar. Men du kan alltid utgå från att han kommer driva med dig. Men jag gillar nog det för han är faktiskt en av de stora anledningarna att jag tyckte att segla - det är ju skitfett?! Han fick mig att upptäcka saker jag inte visste, han drev alltid med mig, fick mig alltid att skratta, han visste inte ett skit om mig innan men ändå såg han rakt igenom mig. När jag skulle åka hem från Nordisk visste jag att segla var det jag ville göra. Jag vill också bli en sån person. En sån man ser upp till.



Det är därför jag inte tror att jag hade trivts lika bra i seglarskolan för ett år sen. Jag var alldeles för välartad. Jag har tänkt den tanken länge men det är verkligen sant. Fortfarande lika galen då. Men jag visste inte hur man gjorde. Allt jag har lärt mig denna sommaren har varit livsviktigt.





La gente esta muy loca - WHAT THE FUCK?

Tjaoooo!!
wasaaaap?
Sitter och pluggar lite kemi/fysik och fikar i väntan på övningskörning, på pappas jobb. Dagens överraskning var Max på bussen till stan, en liten humörkick sådär! Lite mera kaffe sen är det snart dags, taggat! Blir nog äntligen skaffa det där jääkla gymkortet. Haha, träffade på Cara och Anton i affären igår, Cara har verkligen ett underbart sätt att hälsa på. Hon springer och hoppar på mig bakifrån. Skön tjej! Nu: back to business!

Sex, droger och kalaspuffar

"Jag menar, herregud: jag önskar jag kunde tro på den där pajasen i Coldplay när han säger att stjärnor är gula. Jag saknar den tjejen. Jag vill inte att någon ska trampa på en glasskärva. Jag vill ha fejkkärlek. Men det är det enda jag vill ha och därför kan jag inte få det."

Don't let me go

Softar lite, checkar Scrubs. Insuper lite av livets lärdomar. It's good for you.

Se dig för lillebror, här kommer lyckan

Jag kastar sten mot solen, för jag hatar den. 
Jag sätter knivar i fotografin. 
Jag går på samma gator tills de vänder. 
Den här stunden e i resten av mitt liv. 
Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans. 
Jag kan se mitt namn i tidningsbokstäver, 
men jag kan inte tro att jag fortfarande lever.


Bild från kvällen efter skolavslutningen, sinnet öppet inför allt det nya som skulle komma.
Jag älskar den känslan, men jag saknar inte den jag var då.

Äntligen slutar skolan, måndagar är lite småkämpiga. Fick ta en liten kaffepaus innan engelskan och bota huvudvärken. Nice. Ska äntligen dra och skaffa mitt gymkort, sen hem och äta och vila lite innan Axel kommer och och vill räkna lite matte. Det går bra nu asså.
Jag är varje dag nyfiken på vem jag blir, för varje steg tar mig längre bort från vem jag var då. Ju mer jag vågar desto starkare blir jag. Jag har inga väggar kvar, sinnet är öppet för alla intryck och jag dömer inte längre. INte någon. När någon säger någonting som faktiskt sårar även fast man inte vill erkänna det, då kan man vara stolt. För om du inte var högre upp än dem, varför skulle de vilja dra ner dig? Se uppmärksamheten som något positivt. För du är värd uppmärksamhet. Ingen har bara förstått det innan. Världen är rätt handikappad.


Ett litet perspektiv på tillvaron:



Be thankful everyday

Jag har varit i alla städer

Vackra människa, jag saknar dig så det gör ont.
Så le en extra gång min vän.
För att solen skiner idag.
För att du trots allt är lycklig.
För att du lyser upp någon annans mörker.
För att DU är speciell och underbar.



Och det känns som jag gett allt jag kan ge 
Ändå har jag inte hittat vad jag letat efter 
Jag har varit i alla städer 
Letat efter dig


Dude, where's my car?

Helt jävla underbar film. Jag KAN INTE sluta skratta åt det här klippet. Det går bara inte.
Lagade nyss en riktigt grym middag, feel good!

Låtsas att du lever i en dröm. Där har du din verklighet.

Jag börjar se em skillnad. Och man undrar vad fan som hände på vägen.










'




















Jag börjar se sambanden nu. Hur tokigt det blev. Men jag vet inte varför och jag kommer aldrig att få veta. Vill jag ens veta? Livet är fult, du är fager. Oavsett vad så ser jag varje svårighet på vägen, varje misstag, all ilska, all förtvivlan och alla tårar som en (?) välsignelse av något slag. Allting som hänt har på något sätt gjort mig starkare. Och i många fall till en bättre människa. Jag är 2 steg från Paradise, aldrig perfekt men vem fan är det nu för tiden?

Jag försöker se annourlunda på det. Hur många leenden jag vunnit och delat. Att för varje tår som faller från min kind har jag skrattat hundratals gånger. Det hade ALDRIG hänt. Det är sorgligt men sant. Livet vi lever. Magiskt men tragiskt. Och nu är jag äntligen där. Jag kan gå ut och fånga dagen. Det går inte om man sitter fast.

Verkligheten gör en ofta besviken. Men inte min verklighet. Jag säger inte att den är fluffig med rosa moln, men den dämpar fallet. För det kommer alltid komma någon jävel som vill knuffa ner dig. Jag låtsas att jag lever i en dröm. För i drömmar kan allting hända. Du kan springa hur fort som helst, stoppa tiden, vinna den vackraste flickan och ja det är sant riddaren har en vit häst. Där har du min verklighet. Gör den till din.



Jag gillar dig, du har ett svart moln över dig

Sweet sunday, har faktiskt inte gjort något speciellt idag. Var lite off så tog en promenad ner till Röda Sten och satt där nere en meter från vattnet med Håkan i lurarna. Tvärskönt!
Jag behöver dig 
Mer än vad jag vill ha dig 

Och jag vill ha dig för gamla tiders skull 
Du betydde inte allt 
Men det blåste aldrig kallt 

För du var solskenet 
Jag var ensam


Ska nog laga mat till pappa och Kicki sen. Laga mat är väl kul och det ser inte direkt ut som om jag har något bättre för mig idag. Waaaaaaaaahh

Säg inte till mig vad som är glädje

Det är jag och Håkan idag.

Vad är det som krävs för att stanna kvar 
som inte är säker men aldrig tvivlar 
som inte har nån storlek alls 
inte har någon genans 
Som får en att ropa till balkongen "kom ner!" 
får prästens dotter att rymma med en knarkare 
som får en att säga i natten 'jag behöver nåt starkare'


Vad är det politikerna aldrig nämner?

RSS 2.0