Honestly, you were the best thing I never had

Ju mer tiden går desto mer inser jag att jag inte saknar dig. DU fick mig att göra mig själv illa, gång på gång. Jag litade på dig, för jag ville så gärna tro att du var något att ha. Men du fanns aldrig där för mig när jag behövde dig. Du höll saker bakom ryggen på mig men fick mig att öppna mig för dig. Jag gör inte det för alla. Faktiskt nästan inte för någon. Men jag gjorde det för dig och du missbrukade förtroendet. När jag försökte prata med dig fick du det att låta som om det inte var någonting, och om det var något så var det mitt fel. Jag tog på mig det då, men det gör jag aldrig igen. Det är slut nu. You were the best thing I never had, jag vill inte ha dig.

Så vacker är hon, Queen B. Underbar låt.

 

Sitter äntligen på bussen hem, jag var sjukt taggade och glad under förmiddagen men framåt esteten så avtog det och jag blev trött, sur och allmänt uppgiven... Men nu jobbar jag på att måla tillbaka det där leendet. När jag väl kommer till stan ska jag leta present till Minna, köpa gymkort, sen ska jag hem och ta det lugnt. Kladdmuffins är inte helt omöjligt. Blir nog en sån där myskväll som jag känner att jag behöver just nu. Det kommer bli riktigt nice, free your mind liksom.

PEACE

 


2 steg från Paradise

2 steg från Paradise/Slottskogsvallen 4e juni

Detta är seriöst något som jag har funderat på att tatuera in. Jag tycker att tatueringar kan vara jättecoola, och jag är lite sugen på att göra en själv, men då måste jag ha en genomtänkt idé först känner jag. Det är nuförtiden mer unikt att INTE tatuera sig än att göra det, och du ska ändå ha din tatuering hela livet. Visst man kan ta bort tatueringar med laser, men varför skulle man göra det med något man faktiskt valt att märka sig med? Jag vill att den ska betyda något för mig. Något jag ska kunna hämta kraft ifrån, något som vägleder mig. Nu är jag mest inne på att skriva "2 step från Paradise" på insidan av ankeln. Jag har i sommar träffat två stycken som har mindre tatueringar där, och det är ett ganska okomplicerat ställe. Du måste inte visa någon om du inte vill. Du kan se din tatuering varje dag. Fast det gör nog väldigt ont att göra en tatuering där, i och med att huden är så tunn där.

Den första jag träffade där hade skrivit "Bring me that Horizon", den andra hade ett jättefint litet ankare. Två coola seglingsbrudar såklart. Anledningen till att jag vill skriva just "2 steg från Paradise" är inte bara att jag såklart älskar Håkan, att jag älskar hans musik eller att 2 steg från Paradise är ett genialiskt album musikaliskt sett. Den verkliga anledningen är att påminna mig själv om att ingen kan vara perfekt, inte ens jag. Att det inte är så långt till vad vi kan se som himmelriket på jorden. Att jag är underbar som jag är, och att jag aldrig ska ge upp.
För att jag aldrig tänker sluta le, eller få folk att le.



So many girls in here, where do I begin?

Känslan när man inser att det enda jag behöver göra mer idag är att måla naglarna, den känslan äger. Vi hade som vanligt en riktigt trevlig mattedejt jag och Axel. Det är så otroligt skönt att sitta där och knäcka de svåra nötterna och ha roligt istället för att kämpa som ett as för att förstå vad fan det är vi håller på med.
Saker och ting är definitivt mindre komplicerade nu, och jag vet att jag klarar det oavsett vad.
bild från i våras, den är så himla mycket jag :)

Hade tänkt slänga upp en riktigt jäkla kul video som jag och Julia kollade på igår på engelskan. Men look what happened när jag skulle kolla youtube. Fan vad soft!
PEACE

Baby om det ändå var så enkelt

Men ser det ut som om jag sörjer dig
Mer som om jag höjer dig
För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

Jag gråter bara i regnet
Super stolt som vill veta vad jag tänker
Baby om det ändå var så enkelt
Varför vill du stå med mig i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter bara i regnet


Woopaaa! Påväg hem nu, har varit på akupunkturen :)





Jag tror man lär sig efter ett tag. Vad man vill ha, vad man vill göra, vad som tynger en och vad som ger en glädje. Jag gråter bara i regnet, jag har svårt att släppa in någon och visa att jag är inte alltid stark. Fast kanske är det just det som är att vara stark. Att våga vara svag. Att släppa kontrollen ibland. Ingen kan vara perfekt jämt och jag vet det nu. Jag måste inte ta ansvar för det där. Jag kan släppa och gå vidare. Varje dag träffar jag underbara människor som gör mig lycklig. De får mig att le och skratta, något som vi människor borde göra mer. jag skrattar väldigt väldigt mycket. Jag har alltid ett leende till övers. EN blick, ett leende, några vänliga ord kan göra en annan människas hela dag. Tro mig, jag vet. Och jag försöker alltid ha det i bakhuvudet.
DU är anledningen till någon annans lycka.


PEACE

Kiss me, k-k-kiss me

Tjoho!
Har historia nu, sådär lagom soft. Vi diskuterar olika världsbilder. Riktigt rolig idrottslektion förut, en kille som jobbar på friskis i Stenungsund var och körde body pump/skivstång med oss. Jättekul alltså! Ska nog skaffa ett gymkort imorn om jag orkar, jag är rätt så taggad faktiskt :) Hinner inte riktigt idag för jag ska på akupunktur först och sen har jag en trevlig mattedejt med Axel. Kommer sova gott sen ..  Men därför känns det  skönt att ha fått tränat ordentligt i skolan.
Innan vi slutar idag så har vi även kör. Lite trist att alla andra slutar tidigt, men det är så himla roligt med kör så det är värt det ;)

I'll pray that you still miss those rude interupptions

Ciao!
Gårdagen blev en sån där eftermiddag/kväll som man verkligen behöver ibland. Som man egentligen aldrig har tid med men man MÅSTE ta sig tid till. Vardagslyx. Att unna sig själv. För det är du värd. Jag mår så mycket bättre efter lite egen tid. Ett varmt bad men tända ljus, avslappnande musik, ansiktsmask, peeling, nagellack med mera.
När jag blir sådär trött på allmänheten brukar jag stänga av min mobil. Jag kunde aldrig det förut, men nu har jag lärt mig. Jag måste inte vara tillgänglig för allt och alla hela tiden. Jag bryr mig egentligen inte om vad folk säger, om jag vill prata med någon så kan jag ringa dem.
Resten av kvällen spenderades framför tvn med hjärndöda program utan någon anknytning till vardagen. Bad Boys 2, en grymt skön film. Will Smith är snygg, det finns vapen, knark, poliser, militärer och våld i allmänhet. You don't have to think while watching it. Sen hade jag lite svårt att somna så det blev ett antal Scrubs-avsnitt, kärlek till den serien alltså. Den är så himla mysig.
Sen planerade jag denna dagen lite grann och när jag kollade mitt schema insåg jag att jag har sovmorgon till 10 idag, helt okej! Jag hade lite tid innan bussen gick så jag passade på att inhanda "Blondinbella"s Egoboost Magazine, som jag läste lite i på bussen. Jag blir så inspirerad av såna tidningar/böcker/männsiskor.
LÄSVÄRT säger jag bara!
PEACE

You're the one, you're the one, you're the one for me









Riktigt kul dag idag i skolan, vi var helt övertrötta så framför allt på engelskan så hade jag och Julia sjukt kul. Nu tänkte jag fira min förträfflighet med en mugg kaffe på Upper Crusts. :)

Let me play it loud



You could be my it girl
Baby you're the shit girl
Lovin' you could be a crime
Crazy how we fit girl
This is it girl
Give me 25 to life
I just wanna rock all night long
And put you in the middle of my spotlight
You could be my it girl
You're my biggest hit girl



Tandläkaren nu så jag missar esteten.. Sen lång håltimma, sweet det med. Men inget kan riktigt ta ner mig på jorden just nu, jag mår så bra helt enkelt. Umo igår och det ger så mycket, veckans egna tid när man inte behöver bry sg om nåt annat. Innan det så slutade vi tidigt och det blev en favorit i repris från förra året, glass i solen på bryggan med Marika, mys! Sen övningskörde jag, like a baws! Nämen seriöst det går bra asså. Jag är allt duktig jag. Blev lite ledsen förut för kaffemaskinen på mitt favoritställe var sönder, hallåååå den kan ju int evara sönder?? Kändes lite sådär men :/ Älskar även mina nya scullcandys, underbart ljud! Har fortfarande fet träningsvärk sen gymmet i förrgår, tränade med min PT Marc och han är en slavdrivare... hehe... Lyckades även brännmärka min arm på ugnen igår kväll, score Sofia! Två av mina vänner fyller år idag, en 16 och en 18, vilket påminner mig om att nu är det mindre än 9 månader kvar, sjukt!

'

PEACE

TÖJNING TJOHO


hade lite småtråkigt sådär i skolan

RSS 2.0