<3

And I still catch a grenade for u <3

I love when you do the hocus pocus to me. ...

I love when you do the hocus pocus to me. The way that you touch you've got the power to me. You give me that look, it's almost unreal.


Chacha bloggen;) Sitter och väntar på färj...

Chacha bloggen;) Sitter och väntar på färjan, bara två timmar hem! Ändå jävligt nice ute i skärgården. Va ju så jävla kallt igår bara O.o Galet alltså. Måste nog säga att jag inte är så mycket för extremt väder, varken varmt eller kallt. Men dessvärre tror jag inte att vädergudarna bryr sig så mycket om vad jag säger. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske blir en tur på mellandagsrean, vi får se :) Och imorn ska jag ...... :-D Hihi busigt va? Kommer bli så jävla nice. Kram<3


Gott nytt jul!

Ah så va  det jul igen. Visst mysigt, jag älskar julen men ändå inte, det är många sakr som bara har gjort den jobbig... Nu känns det bara //CARE. Anyway, jag kommer ha trevligt och jag hoppas att ni med har det :)

Idag vaknade jag vid kvart i två hehe.... MEn det var jävligt nice att sova ut, man måste ju passa på när det är lov! Va i alla fall uppe sent, mådde piss så tog en lång dusch i mörkret och bara spolade bort allting, fett nice!

Sen blev det bio med Kicki och Mira, vi såg Svinalängorna, den var riktigt riktigt bra, men väldigt hemskt. SEVÄRD!

Efter detta så var det middag hos Cara och Anton, jättemysigt!

Så blev det en ganska trevlig kväll i soffan med Sagan om Konungens återkomst :)

Nej nu ska jag sovaaaaaaaaaa :D

KRAM <3

Dags att sova nu. Har ägnat kvällen åt att...

Dags att sova nu. Har ägnat kvällen åt att kolla på sagan om de två tornen och snacka med lite folk. Jag hade så sjukt ont i musklerna i rygg och nacke så det va jobbigt:/ Men blev massa tigerbalsam och då frös ja ju ännu mera och sen fick jag huvudvärk på det. Inget bra! Men tog en lång lång lång dusch i mörkret för att rensa tankarna och det hjälper så bra. Helt galet! Natti


JULLOV!

Ah de e ganska gött faktiskt! Idag har jag sovit längeeeee, kollat tv, städat och packat :) Nu väntar jag på att filmen ska börja, SAGAN OM DE TVÅ TORNEN :D

Jag mår ganska bra idag, men det är upp och ner hela tiden, fattar om folk inte hänger med i svängarna...

kraam <3

Jag mår bättre idag, men inte bra. Jävligt...

Jag mår bättre idag, men inte bra. Jävligt gôtt häng med esteterna idag, dom är så underbara! Träffa inte ens min egen fina klass idag:s Hade i vilket fall väldigt roligt. Sen blev det gymmet med Marcus, mycket gott! Va ju sista gången innan lovet så nu fick man passa på hehe. På bussen till stan träffade jag världens sötaste Linn, shit vad längesen de va:/ Nu är jag påväg till farmor och farfar, ska äta middag där. Pusshej!


I'm not an ordinary girl, so don't act to ...

I'm not an ordinary girl, so don't act to me as if I was, and don't expect me to act like one.


Nu har jag fått ur mig lite grann i alla f...

Nu har jag fått ur mig lite grann i alla fall... Jonna och Lisa fan vad jag älskar er!<3


Okej, imorn ska jag skriva ett riktigt lån...

Okej, imorn ska jag skriva ett riktigt långt inlägg. Det kommer behövas... Men det är inte så lätt när man ändrar åsikt varje minut. Det kommer att innehålla tre olika åsikter, sofia som är galet förbannad för att hon är trött på att vara ledsen, sofia som är jävligt ledsen, och sofia som är så lycklig att inget kan ta ner henne på jorden igen. Sista skoldagen innan lovet imorn och det är inte ens några lektioner. Men i och för sig tycker jag inte om lov:s Nej men nu ska jag roa mig med att gråta, lyssna på deppig musik, sova så att jag orkar ta tag i morgondagen och fundera ut vad jag verkligen tror stämmer. Efter skolan och fika imorn blir det gymmet. Ska köra hårt, länge och verkligen avreagera mig på ett vettigt sätt... Peace out!


Natti då...

I close my eyes, and I can see a better day. I close my eyes and PRAY.

Jag är fortfarande på ett jävla humör, dock något mindre upprörd nu. Guess life´s just harder when you have to face your own disasters. Deppmusik hjälper kanske lite grann, det är nog bra att gråta men vaaaaarför är jag en sån lipsill?? Man löser ju inga problem med att gråta direkt. Och även om jag är upp och ner just nu så vet jag innerst inne, att jag KAN. Att jag vill är ingen tvekan om. Det gäller bara att göra det. Vilket inte är så enkelt. Vad spelar det för roll att folk talar om för en att man är stark, om man inte har någon nytta av det? Om orden inte riktigt når in. Jag vet så väl att jag isolerar mig i en bubbla, men det är så lätt att spräcka den...

Ibland vill jag bara sluta försöka, sluta kämpa för vad jag vill ha, för vad jag vet tillhör mig. Men jag kan inte. Jag kan inte ge upp bara sådär. Jag skulle helt enkelt inte kunna stå ut med mig själv i så fall. Inom mig är det två sidor som drar åt olika håll, medans jag själv sitter kvar på golvet och undrar vad fan det var som hände.


Panik...

Är på så fett jävla dåligt humör, jag är ledsen och arg och allmänt upprörd... Och som vi alla vet blir jag en BIATCH då, någon borde sätta munkavle på mig seriöst. Mår så dåligt att jag inte vet vad jag ska ta mig till, försöker koncentrera på saker som faktiskt är verkliga men allt blir luddigt. Jag vill bara ut, men väggarna stänger in mig och kommer närmare.

Ain't no other man...

Ain't no other man...


Yeah, spanskaprov direkt på morgonen! Sitt...

Yeah, spanskaprov direkt på morgonen! Sitter på bussen och mår illa, somnade typ halv fyra inatt:s Funkar ju inte att plugga på väg till skolan, är inte så sugen på att spy och fett otaggad på prov och redovisningar... Aja man får göra så gott man kan, mer kan ingen begära.


Klockan är galet mycket och jag vet inte v...

Klockan är galet mycket och jag vet inte varför jag inte sover, har försökt i över tre timmar:s Alla bara ligger här och snarkar, jag är sjukt trött men KAN verkligen inte sova! Lyssnar på musik för att stänga ute andra ljud och funderar seriöst på att göra en adam och gå och lägga mig i köket:s Längtar så sjukt mycket efter att flytta! Att det är sista riktiga skoldagen innan lovet imorn gör inte saken bättre, jag har spanskaprov, naturkunskapsredovisning och debatt på samhället. Jag kan inte bara ligga kvar i sängen och strunta i det, även fast jag vill. Blir så frustrerad så att jag gråter, jävlar vad känslomässig jag har blivit. Förut var det bara att bita ihop och kämpa på, enda sättet att inte bli sårad var att låtsas att man inte har några känslor. Det är väl först nu jag inser hur djupa såren är, om man försöker sy igen så spricker de upp. Om jag någonsin blir hel så kommer det ta lång lång tid. Men tiden läker alla sår, right?


HEheheheh chilldag...

Shit va handbollstjejorna jobbade bra, vid såna här tidpunkter känner man sig faktiskt stolt över att vara svensk(!)

Ska snart ta och plugga lite... Jag kollade precis på "MTV´s top 10 Love Songs", så jag fick lite nya låtar att knarka och det var intressant att höra historierna bakom låtarna.

Tränade lite med mitt kära gummiband, det var ett tag sen :$ Och strecha, fan vad gött det var! Jullovet börjar på tisdag och det är ju asgött men kommer ju sakna alla lite :/ Kan inte fatta att man gått en av sex terminer på gymnasiet O.o

Christina Aguilera – Ain't No Other Man

Alicia Keys – No One

Beyoncé feat. Jay-Z – Crazy In Love

Amy Winehouse – Back To Black

Kraam <3

Sofia börjar bli en ansvarstagande ung dam.... O.o

Hehe satt uppe till ett inatt, inte så sent för att vara mig dock, men jag pluggade! Skrev klart redovsningen i naturkunskap, pluggade matte så att jag kom ikapp det jag ville och kollade igenom spanskan som jag har prov på imorn. Idag blir det fixa till lite på naturkunskapen, råplugga spanskan och läsa på lite inför debatten på samhället...pust! Varför måste dom sätta allting på sista dagen???? Skönt att vi vad jag vet inte har några läxor över jullovet...

Men det ska bli massa chill idag med, sånt får man inte glömma! Hehehe ska nog även pallra mig ut på stan och handla lite, får se om jag orkar :$

Kraam <3

...

Just nu koncentrerar jag mig på att må ganska bra. Hålla en jämn nivå. Men det är fanimig inte lätt kan jag tala om.
Ena sekunden finns det ingen lyckligare på jorden, andra är jag så nere så jag vet inte vad jag ska göra:s Jag vill så gärna lita på dom jag älskar, men då och då, det vill säga hela tiden, griper oron tag i mig och jag börjar tvivla. Jag kan inte vara ledsen/orolig någon längre stund, jag blir arg istället. Och det är fan inte hälsosamt, varken för mig eller någon annan:/ Jag är från början väldigt godtrogen, jag litar på folk. Men när det gäller människor jag verkligen bryr mig om, då är det en annan sak. Jag vill så förtvivlat mycket att de ska tycka om mig, att jag blir både blind och döv. Jag antar att det är lätt att bli formad. 

Marcus definierade ordet chilla för mig: andas långsamt, slut ögonen. Låt luften fylla dina lungor och lugnet ditt sinne. Jag är ofta stressad och har svårt att sova och slappna av. Men plötsligt kände jag igen mig, det var det jag gjorde i förrgår när jag var med simon. Bara slappnade av, stängde ute tankar jag inte ville ha. Bara levde i nuet och var glad. Jag vet att jag kommer fortsätta vara som jag är nu, helt upp och ner. Men den känslan kommer jag att bära med mig länge länge <3

And she's walking away, with that smile li...

And she's walking away, with that smile lighting up her face. And she knows that she can do anything.


If nobody sees you, see yourself. If nobod...

If nobody sees you, see yourself. If nobody trusts you, trust yourself. If nobody believes you, believe in yourself. If nobody loves you, love yourself. If nobody kills you, you can live forever.


MUSIC!<3

WHAT IF-COOKIES N BEANS 

When time goes by in a disarray 
And thoughts collide every step of the way
It’s hard to stand your ground again 
When you feel you’re being betrayed

You need someone that can point the way
To lead you past all the shades of grey
To show you where you need to be
The means to save the day

Ohh-oh, I don’t know how it feels to always wanna run
And I don’t know what it means to be dying just to live

What if you were left with a stone cold heart?
And you were all alone, just fallin’ apart?
Would you rise again? Would you rise again?
What if hope was lost for a hundred days?
And you feel your life was just slippin’ away?
Would you rise again? Would you rise again?
What if?

When dreams are made of the simple stuff
The right to choose and to say enough
When all you want is life again
It’s hard to be that tough, oh

I don’t know how it feels to always wanna run
And I don’t know what it means to be dying just to live

What if you were left with a stone cold heart?
And you were all alone, just fallin’ apart?
Would you rise again? Would you rise again?
What if hope was lost for a hundred days?
And you feel your life was just slippin’ away?
Would you rise again? Would you rise again?
What if?

What if you were left with a stone cold heart?
And you were all alone, just fallin’ apart?
Would you rise again? Would you rise again?
What if hope was lost for a hundred days?
And you feel your life was just slippin’ away?
Would you rise again? Would you rise again?
What if? What if

HEJ där ;)

Jaaaooo sitter hemma på en lördagskväll, lite segt men ändå nice :)

Igår var det öppen scen på saga kulturhus, vi drog dit mest för att se Phase Affection, och dom var helt grymma, men det var massa andra bra folk där och det var mycket bra :D Sen blev det godig, glögg och ALICE IN WONDERLAND med Julia, som vanligt sov hon sig igenom filmen men det är fiiiiiint:) Sen idag var de chilldag, sov till typ tolv, bara för att sedan gå ner en trappa och lägga sig i en soffa, käka frukost och godis, plugga NK och kolla skidåkning ^^ Sen gick jag runt en stund i stenungsund med Jonna och snackade, det var alldeles för länge sen :O

Kraaam<3

RSS 2.0